Dé retreat plek voor verbinding & verdieping in jezelf.

Dé retreat plek voor verbinding & verdieping in jezelf.

Fijn dat je hier bent!

Ben je op zoek naar een locatie omringd door het boerenlandschap? Wees welkom bij Samen bij Lafey op onze sfeervolle accommodatie in Flevoland. Doordat deze accommodatie kleinschalig is opgezet, is het de ideale plek voor rustzoekers.
Voor professionals die belangstelling hebben voor het organiseren van een retraite en/of een ander thema, is dit de perfecte plek. De accommodatie heeft de gewenste sfeer, intimiteit en privacy; precies datgene waar jij naar op zoek bent.

LEES MEER

AANBOD.

RETREAT LOCATIE
WORKSHOPS & TRAININGEN
VERHUUR
PAARDEN

Let’s Connect!

Fijn dat je contact met ons wilt opnemen. Vul hieronder het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Of! bel ons op:

TESTIMONIALS.

Samen bij Lafey is een unieke locatie midden in de polder. Wat ik zo mooi vind is dat er zoveel zorg is besteed aan de details; je voelt je er direct thuis en op je plek. Dat voelen mijn deelnemers ook en vanuit dit geborgen gevoel kunnen zij thuiskomen in zichzelf. Regen, zon of wind? Dat maakt niets uit! dat maakt deze plek zo uniek: je ervaart alle elementen en bent 1 met de natuur, even weg van alle dagelijkse onrust.

Natasja heeft een plek gecreëerd waar je tot jezelf kunt komen. Je ervaart bij zowel de binnen- als buitenruimtes waar je kunt werken de aandacht die ze erin steekt. De sfeer is huiselijk en van nu. De shelter in het midden van het terrein biedt de mogelijkheid om met groepen buiten te werken (bij goed weer natuurlijk). De binnenruimte is sfeervol aangekleed en het was voor ons makkelijk om onze eigen draai eraan te kunnen geven.

Natasja is praktisch als het gaat om het regelen van de zaken en denkt met ons mee. De safaritenten bieden goede comfort voor de mannen die meegaan tijdens onze weekenden. De vuurput zorgt voor een mooie plek om ook ‘s avonds omheen te zitten met elkaar. Het uitzicht van de sauna is zo rustgevend, omdat de polder een wijdse blik geeft. En de hottub is gezellig om met elkaar in te relaxen na een dag hard werken. Een van onze deelnemers noemde Lafey “een magische plek” en dat zijn we met hem eens.
Omdat er door de rust, aandacht en liefde een plek ontstaat waar dat wat onzichtbaar is tevoorschijn mag komen. En dat is magisch! Wij van Krachtman zijn erg blij met Lafey en zijn van plan vaker terug te komen. Een aanrader dus.

ONZE LOCATIE IN BEELDEN

Follow us on Instagram

Dagelijks zijn wij bezig met verschillende activiteiten op onze unieke locatie. Bijvoorbeeld paardencoaching, trainingen, retreats, (familie)opstellingen. Volg ons op Instagram voor leuke kijkjes achter de schermen en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

follow us here

SAMEN BIJ LAFEY • ONDERDUIKERSWEG 40 • 8311RE • ESPEL • COPYRIGHT © 2022 • ALL RIGHTS RESERVED • BEL ONS: +31 6 363 68 063INFO@LAFEY.NL