Paardencoaching en -therapie

Een weekend coaching en therapie met paarden

Bij paardentherapie en coaching helpt het paard met het inzichtelijk maken van waar jij mee zit. Soms is het lastig woorden te geven aan wat je nu werkelijk voelt of denkt. Waar je mee zit. Met een paard naast je ben je even helemaal uit onze comfortzone. Paarden oordelen niet en reageren puur op wat zich dat moment aandient. Het bijzondere van het werken met paarden is dat ze juist reageren op verbinding en veiligheid. Daardoor zijn ze in staat om het ongeziene zichtbaar te maken.

Paarden zijn geweldige helpers bij familieopstellingen

Deze manier van werken is niet alleen heel bijzonder, maar ook ontzettend effectief. Doordat we een weekend met elkaar doorbrengen blijven we in de ‘bubbel’ van dat moment. Dit draagt zeker bij aan de effectiviteit van de therapie.

Vertrouw op de energie van paarden

Ga mee op deze magische reis. Vertrouw op het wetende veld en de energie van de paarden. Paarden oordelen niet en maken het ongeziene zichtbaar, zodat jij weer bij je authentieke zelf kan komen. Samen verbinden en groeien!

‘Oog in oog met een paard ontmoet je jezelf’

ONZE LOCATIE IN BEELDEN

Follow us on Instagram

Dagelijks zijn wij bezig met verschillende activiteiten op onze unieke locatie. Bijvoorbeeld paardencoaching, trainingen, retreats, (familie)opstellingen. Volg ons op Instagram voor leuke kijkjes achter de schermen en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

SAMEN BIJ LAFEY • ONDERDUIKERSWEG 40 • 8311RE • ESPEL • COPYRIGHT © 2022 • ALL RIGHTS RESERVED • BEL ONS: +31 6 363 68 063INFO@LAFEY.NL