Praktijk Lafey

Voor 1-op-1 coaching & therapie

Naast Samen bij Lafey heb ik ook een fysieke praktijk, Praktijk Lafey. In Espel, op steenworp afstand van mijn buitenlocatie, ontvang ik mensen voor individuele gesprekken. Wanneer je door omstandigheden de grip op je leven kwijt bent, help ik met verwerken van de geschiedenis en het terugvinden van jezelf.

Herken je dit?

Voel je je onzeker? Ben je gestrest of cijfer je jezelf weg? Heb je geen controle meer over je emoties en loop je langzaam maar zeker leeg? Merk je dat bepaalde gebeurtenissen je niet loslaten en je dagelijkse leven op negatieve wijze beïnvloeden?

Wat zou het fijn zijn als je als je weer grip krijgt op je leven. Dat je je eigen keuzes maakt en tevreden kan zijn met wie je bent. Dat je weer balans vindt in het leven en je vitaal voelt.

Heerlijk!

Vind weer innerlijke rust en liefde

Ieder mens wil gezien en gehoord worden. Dat er écht naar je geluisterd wordt. Niet alleen kijkend naar de gevolgen en het gedrag, maar ook naar wat de oorsprong hiervan is en de oplossing. Stel je eens voor dat je meer geluk en gemak ervaart in het leven. Meer innerlijke rust en liefde vindt. Dat je weer van jezelf houdt en van alles om je heen optimaal kan genieten, zonder voorwaarden. Dat iemand naar je luistert en begrijpt waar jij mee zit.

Ik hoor en zie jou

Ik help je hier graag bij. Mijn grensverleggende psychodynamische therapie en coaching vullen elkaar goed aan. Daardoor is de effectiviteit van de behandeling groot. Mijn specialisme is het behandelen van problematieken ontstaan door seksueel misbruik. Ook kan ik helpen bij angsten en paniek, burn-outklachten, psychosomatische klachten, rouwverwerking, relatieproblemen en traumaverwerking.

Interesse?

Loop jij ergens tegenaan en wil je graag even sparren? Of wil je nu eindelijk aan de slag met die issues? Neem dan gerust contact met me op. Samen bespreken we jouw problematiek én de oplossingen.

Bel 06-363 680 63 of mail naar info@lafey.nl. Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk.

ONZE LOCATIE IN BEELDEN

Follow us on Instagram

Dagelijks zijn wij bezig met verschillende activiteiten op onze unieke locatie. Bijvoorbeeld paardencoaching, trainingen, retreats, (familie)opstellingen. Volg ons op Instagram voor leuke kijkjes achter de schermen en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

SAMEN BIJ LAFEY • ONDERDUIKERSWEG 40 • 8311RE • ESPEL • COPYRIGHT © 2022 • ALL RIGHTS RESERVED • BEL ONS: +31 6 363 68 063INFO@LAFEY.NL