Over ons

Psychodynamisch coach & therapeut

Mijn naam is Natasja. In mijn praktijk voor psychodynamische therapie en coaching help ik met name mensen met problematieken die ontstaan zijn door seksueel misbruik. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de hulpverlening en heb met verschillende mensen, problematieken en kwetsbaarheden ervaringen opgedaan.

Praktijk Lafey

In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Ik diploma’s van o.a. een SPW-opleiding, psychodynamisch therapeut en familie- en organisatieopsteller.

Verder heb ik ook trainingen en cursussen gevolgd. O.a. autisme, seksueel misbruik, seksualiteit, hechtingsproblematieken en hechtingsstoornissen, burn-out, positieve psychologie, Tripple C en moeder & kind.

Ik ben praktijk Lafey begonnen om 1-op-1 therapie en coaching te geven waarbij psychodynamiek centraal staat. Bij mij gaat het om bestaansrecht geven aan de persoon die jij in werkelijkheid bent, los van je geschiedenis. Om zichtbaarheid, zien en gezien worden.

Buitenlocatie Samen bij Lafey

Sinds enige tijd bied ik onder de naam Samen bij Lafey ook trainingen, workshops en therapie aan op een mooie boerenlocatie vlak bij mijn praktijk. Midden tussen de akkers, rust en fluitende vogeltjes ontvang ik mensen die toe zijn aan verbinding en verdieping met zichzelf.

Daarnaast verhuur ik deze inspirerende locatie aan professionals op het gebied van coaching en training, maar ook als vergaderlocatie voor bedrijven.

Mijn aanpak

Ik pas moderne, creatieve en grensverleggende therapieën toe. Deze vullen elkaar goed aan waardoor de effectiviteit van de behandeling groot is. Mijn specialisme is het behandelen van de problematieken die zijn ontstaan door seksueel misbruik (aanranding en/of verkrachting). Daarnaast help ik bij onder andere angsten en paniek, burn-out, depressiepsychosomatische klachtenrouwverwerkingrelatieproblemen en traumaverwerking.

Oorsprong van de naam Lafey

Lafey is de achternaam van mijn biologische opa. Hoewel ik deze opa nooit heb gekend, heeft hij een belangrijke rol in mijn systeem. Hij is een deel van mij. Voorouders hebben een grote invloed op wie wij nu zijn. We nemen bewust of onbewust bepaalde gedragingen, invloeden en problematieken over (zie de uitleg betreft systemische therapie).

Ik vind het een prachtige naam en een mooie manier hem toch te eren. Op deze manier is zijn naam in ieder geval uitgesproken. Hij hoort er nu bij en we geven hem bestaansrecht.

Kan ik je helpen

Loop jij ergens tegenaan of wil je graag aan de slag met oude belemmeringen en overtuigingen? Ik help je er graag bij. Even overleggen? Bel naar 06-363 680 63 of klik op onderstaande button voor een mailtje.

ONZE LOCATIE IN BEELDEN

Follow us on Instagram

Dagelijks zijn wij bezig met verschillende activiteiten op onze unieke locatie. Bijvoorbeeld paardencoaching, trainingen, retreats, (familie)opstellingen. Volg ons op Instagram voor leuke kijkjes achter de schermen en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

SAMEN BIJ LAFEY • ONDERDUIKERSWEG 40 • 8311RE • ESPEL • COPYRIGHT © 2022 • ALL RIGHTS RESERVED • BEL ONS: +31 6 363 68 063INFO@LAFEY.NL