Systemische opstelling

Vind je eigen weg en maak je eigen keuzes

Vraag jij je wel eens af waarom je tegen oude belemmeringen aanloopt? En merk je dat je het moeilijk vindt om een bepaald patroon te doorbreken? Heb je al jaren een angst voor iets of iemand, vind je gedragingen van jezelf ingewikkeld of zit je vast in een bepaald stramien? Of zit je niet lekker in je vel, maar weet je niet goed wat de oorzaak is?

Terug naar het verleden

Vaak heeft jouw verleden grote invloed op hoe je in het heden functioneert. Om uit te zoeken waar bij jou bepaalde overtuigingen zijn ontstaan, gaan we terug naar vroeger.

Een systemische familieopstelling maakt voor jou visueel inzichtelijk waarom je tegen bepaalde vastgeroeste gedachtes aanloopt. En hoe die zijn ontstaan. Hoe jouw band met bepaalde mensen was waardoor je je gedrag bent gaan aanpassen. Het onzichtbare wordt zichtbaar.

Gun jezelf het cadeau om te beleven dat iets wat onzichtbaar is, nu zichtbaar wordt.

[Interessant! Ik heb een vraag]

Wat is een systemische opstelling?

Een opstelling is het ruimtelijk weergeven van jouw systeem. Van de banden met bepaalde mensen om je heen. Al je systemen hebben invloed op je functioneren en mentale toestand. Door onbewuste dynamiek in een systeem zichtbaar te maken, krijg jij meer bewustwording en inzicht in datgene wat je dwars zit.

Hoe werkt een familieopstelling?

Het werkt twee kanten op. Jij brengt een vraagstuk in en plaatst andere deelnemers in de ruimte, het zogenaamde veld. Deze deelnemers representeren jouw systeem. Jouw onderlinge banden met bepaalde mensen uit jouw omgeving. Hierdoor maak je onbewuste patronen zichtbaar. Doordat zichtbaar wordt wat in het veld gebeurt, vallen er bij jou puzzelstukjes op de juiste plek. Dit kan best confronterend zijn, maar tegelijkertijd is het nodig zodat er een verandering kan gaan plaatsvinden.

Het is vooral MAGISCH en heel waardevol!

Zelf in het veld staan

Andere deelnemers met vraagstukken kunnen jou in het veld plaatsen. Ook dan zal dit bij jou dingen teweegbrengen en voor opruiming zorgen. Je ervaart dat wat een ander voor hulpvraag inbrengt, op bepaalde punten resoneert met je eigen vraagstukken. Dat is het mooie van familieopstellingen.

Vertrouw op de energie van paarden

Ga mee op deze magische reis, waarop we mogen vertrouwen op het wetende veld en de energie van de paarden.

Paarden oordelen niet en maken het ongeziene zichtbaar, zodat jij weer bij je authentieke zelf kan komen.  Samen verbinden en groeien!

‘Oog in oog met een paard ontmoet je jezelf’

Systemische opstelling voor bewustwording

Tijdens jouw verblijf bij Samen bij Lafey staan warmte en veiligheid voorop.
In deze dagen zal je gaan begrijpen wat er zich onder verschillende lagen in jouw (familie)systeem afspeelt.

Met meer rust, energie en begrip weer naar huis

Aan het eind van je verblijf bij Samen bij Lafey ervaar je:

  • meer rust,
  • meer verbinding met anderen,
  • meer liefde,
  • meer begrip,
  • energie wat weer gaat stromen,
  • en verwerking van oude pijn.

Meer informatie

Heb je interesse in familieopstellingen met paarden? Of wil je meer informatie over coaching of therapie zonder paarden? Neem gerust contact met mij op. Ik leg je graag de mogelijkheden uit.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-363 680 63 of mail naar info@lafey.nl.

ONZE LOCATIE IN BEELDEN

Follow us on Instagram

Dagelijks zijn wij bezig met verschillende activiteiten op onze unieke locatie. Bijvoorbeeld paardencoaching, trainingen, retreats, (familie)opstellingen. Volg ons op Instagram voor leuke kijkjes achter de schermen en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

SAMEN BIJ LAFEY • ONDERDUIKERSWEG 40 • 8311RE • ESPEL • COPYRIGHT © 2022 • ALL RIGHTS RESERVED • BEL ONS: +31 6 363 68 063INFO@LAFEY.NL