Locatieverhuur

Een fantastische coachlocatie in de natuur van de Noordoostpolder

Ben jij als coach of therapeut op zoek naar een geweldige en rustgevende locatie om retraites, ceremonies of therapeutische groepssessies te geven? Dan is de locatie van Samen bij Lafey echt dé plek voor jou.

Kom naar deze prachtige locatie in de Noordoostpolder op steenworp afstand van prachtige, waterrijke natuurgebieden. Omringd door bomen, fruit, bloemen en rust. Geniet in harmonie met de natuur van jouw retraite, meditatie, ceremonie, systemische opstelling, yoga of therapeutische groepssessie.

Rust, ruimte en groen

Ver weg van de drukte vind je in de weilanden van Espel dit prachtige perceel van Samen bij Lafey. Tussen graslanden, flora en fauna, boerderijen en de uitgestrekte Noordoostpolder ontvang jij als therapeut of coach jouw klanten. Ontspan, geniet en droom weg tijdens je werk op dit stukje paradijs. Kom bij ons tot rust en doe waar je goed in bent: coachen en trainen.

De safaritenten en faciliteiten

Blijf lekker in de bubbel met elkaar en boek een compleet ingerichte safaritent. Vanaf je eigen terras heb je mooi uitzicht over de akkers. Deze zijn van alle gemakken voorzien. De vuurplaats (element vuur) op het veldje nodigt uit om mooie ervaringen uit te wisselen, te kletsen, muziek te maken of te dansen. Maar ook om bijvoorbeeld rituelen te gebruiken. Gebruik gerust bloemen, groente en kruiden uit onze pluktuin.

Ontspannen na inspanning

Ik vind het belangrijk dat je ook lekker ontspant. Tijdens een retraite kan er veel heftigheid loskomen. Geniet ter ontspanning van het warme water in onze hottub (element water) of de sauna. Sluit af met een verfrissende koude douche. Onze sauna heeft een panoramaraam waarbij je de lucht, vogels en landerijen kan aanschouwen. Zowel de sauna als de hottub zijn op hout gestookt.

De wind is met regelmatig te voelen op deze fantastische locatie. Op de een of andere manier zorgt de wind ervoor dat we vrij mogen spelen, voelen en vooral veel mogen waarnemen.

Buitenruimte voor coaching, yoga en meditatie

Verder is er een overdekte meditatieplek met mogelijkheden voor hangmatten. Er zijn o.a. yogamatten, meditatiekussens en bokszakken aanwezig. In overleg kun je hier gebruik van maken.

Binnenlocatie bij minder goed weer

Geniet bij mooi weer na een dag hard werken van een welverdiende barbecue. Of gebruik de heksenketel bij de vuurplaats. Bij minder goed weer kunnen jullie gezamenlijk eten aan de picknicktafels of gebruik maken van de grote professionele keuken en de ceremonieruimte.

Even ontspannen in de kano, op de fiets of tijdens stevige wandeling

Na de sessie behoefte aan ontspanning? In de omgeving zijn diverse mogelijkheden. Huur een kano en vaar door de nabijgelegen natuurgebieden De Weerribben en De Wieden. Of maak een wandeling of fietstocht naar Blokzijl, Emmeloord, Giethoorn of Lemmer. In het voorjaar is de prachtige tulpenroute een aanrader.

Kortom: voldoende mogelijkheden om er met jouw deelnemers succesvolle dagen van te maken!

Vergaderruimte

Wil je de ceremonieruimte per dag huren voor trainingen, workshops en vergaderingen? Dat kan ook. De ruimte is zeer geschikt als vergaderlocatie of voor een dag teamcoaching. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

ONZE LOCATIE IN BEELDEN

Follow us on Instagram

Dagelijks zijn wij bezig met verschillende activiteiten op onze unieke locatie. Bijvoorbeeld paardencoaching, trainingen, retreats, (familie)opstellingen. Volg ons op Instagram voor leuke kijkjes achter de schermen en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

SAMEN BIJ LAFEY • ONDERDUIKERSWEG 40 • 8311RE • ESPEL • COPYRIGHT © 2022 • ALL RIGHTS RESERVED • BEL ONS: +31 6 363 68 063INFO@LAFEY.NL